14 de novembre del 2013

Tàpers amunt i avall

Potser em passa que quan vaig en transport públic m'avorreixo una mica (fa dies que no trobo un llibre que m'enganxi).... potser és que això dels tàpers s'ha convertit en una dèria que m'hauré de fer mirar... potser és que tinc ganes d'interaccionar amb els seguidors del blog.... potser és una mica de tot.



El cas és que des d'ahir em dóna per mirar si reconec qui porta tàper a la feina i qui no. La veritat, no és una tasca fàcil. Hi ha molts tàpers "amagats" dins una bossa de paper o de plàstic, més o menys bonica i/o discreta, alguns altres ocultats al fons de motxilles. Només puc reconèixer com a "taperistes" els porten una maleta transportadora, i pel que he vist aquests dies, no són tants.

Això si, el tipus de maletes són ben variades. Hi ha de totes formes i colors, i la gent les porta també de maneres bastant vario pintes.

Per això, m'he creat un petit repte que vull compartir amb vosaltres, i al qual us animo a què participeu: . Exactament això, he decidit anar fotografiant les maletetes transportadores i compartir amb la xarxa d'aquest blog les fotos. Les fotos no seran extraordinàries (jo personalment utilitzo la càmera del mòbil), però si ens donaran una idea de què porta la gent per emportar-se els tàpers a la feina.

Tot plegat m'ho prenc com un petit homenatge a l'esforç que ens suposa a preparar-nos cada dia el tàper i transportar-lo a la feina.

Si us animeu a compartir les vostres imatges, sereu benvinguts!

En aquest enllaç de Pinterest, aniré posant les fotos que faci i que m'envieu (per cert, les podeu compartir al twitter -- @mpradas --, a la pàgina Facebook de L'hora del tàper o enviant-les per correu a pradas.marga@gmail.com).

Hoy en la fiambrera: Tuppers arriba y abajo. Léelo!
Today at the lunch boxLunch box up and down. Read it!
Ces boîtes à lunch: Boîtes à lunch haut et en bas. Lisez-le!
------------------------------------------------------------------------------------

2 comentaris:

  1. M'encanta la idea!!! El transport públic és ple d'aquestes maletes misterioses!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs Núria... a fer fotos i compartir-les. Pot ser divertit, no?

      Elimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...