25 d’abril del 2014

Un Sant Jordi especial

Passades 24 hores de la Diada de Sant Jordi, puc dir que encara estic cansada, però molt contenta d'anar ahir amunt i avall "com autora" del llibre L'hora del tàper (i això que total només vaig estar en tres llocs.... no em puc imaginar com acaben els autors mediàtics amb no sé quantes signatures en no sé quants llocs en un mateix dia!!!!).


I per això mateix, aquest Sant Jordi 2014 ha estat ben especial perquè, diguem-ne, l'he viscut "al otro lado de la barrera". I això em satisfà enormement, a la vegada que m'espanta una mica.

Només disposava de la tarda lliure, i abans d'arribar al primer dels punts on havia de signar (la paradeta del Club Excursionista Pirenaic al Portal de l'Àngel, al bell mig de Barcelona) encara vaig poder recórrer la vorera Besòs del Passeig de Gràcia des de la Gran Via. 

Com sempre, milers de llibres de totes mides, colors, temàtiques i autors (però no vaig trobar cap del meu, ni un.... potser s'havien venut tots? potser no n'havien posat cap a la venda?... m'inclino per la segona opció, però ... mai se sap), milers de roses i milers de persones passejant i gaudint de la festa, la tradició i el bon temps.



Després d'estar al Portal de l'Àngel, vaig anar corrents cap al programa SocialSlang de RKB, on convidada per la Gema de Divinos Sabores i la conductora del programa, Lola Carrasco, vaig parlar molt a gust del blog, del llibre i, per suposat, dels tàpers.



I sense ni respirar vaig sortir corrents per arribar a la Rambla de Just Oliveres de l'Hospitalet de Llobregat, on la Biblioteca Tecla Sala de la ciutat m'havia convidat a signar llibres juntament amb altres autors hospitalencs.



Puc dir que no vaig tenir cues de gent esperant la meva signatura en cap dels dos llocs, però vaig signar més d'una dotzena de llibres i em va fer molta il·lusió veure el meu títol entre algunes recomanacions d'amics blocaires i de diaris (blog de La Vanguardia "Por amor al ocio", blog #Tastosdecuina, la revista Cuina o Vilaweb). Però sobretot vaig gaudir de la festa del llibre, i vaig poder retrobar-me amb amics i conèixer algun incondicional del blog.


Hoy en la fiambrera: Día de San Jorge especial Léelo!
Today at the lunch boxSpecial Saint George's Day Read it!
Ces boîtes à lunch: Journée spéciale de St George Lisez-le!
------------------------------------------------------------------------------------

2 comentaris:

  1. aplaudiements i abraçada! #queendelstàpers #sumaysigue :)

    ResponElimina
  2. Veig que vas tenir un dia ben enfeinat, Marga! M'alegro que t'anés tan bé i que gaudissis d'un dels dies més bonic de l'any que tenim al nostre estimat país. Jo presento el meu (bé, nostre, perquè és col·lectiu) el proper 6 de maig a Sabadell. Però no és gastronòmic, sinó literari. Petons!

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...