Cigrons amb espinacs, condimentats amb oli, pebre vermell i sèsam |
He fet servir una carmanyola termo de la marca Valira, i confesso que m'ha agradat el resultat. Cada dia he pogut menjar calent, amb variacions de temperatura segons hagués seguit les indicacions del fabricant més o menys al peu de la lletra.
Tots els dies he omplert la meva carmanyola a les 7 del matí, i he menjat el que portava entre la 1 i les 2 del migdia. I tal com van poder comprovar també les companyes de feina, el menjar estava calent quan obria la carmanyola termo.
Per aconseguir-ho només cal seguir quatre passes:
a) escalfar la carmanyola termo amb aigua calenta durant uns 20 o 30 minuts.
b) que l'aigua calenta ompli la carmanyola.
c) tapar la carmanyola termo
d) posar el menjar molt calent en els recipients.
Pots semblar que siguin moltes coses a fer, però la veritat és que es pot anar fent mentre vas fent abans de marxar. Jo, per exemple, deixo la carmanyola amb aigua calenta (escalfada 2 o tres minuts al microones) mentre em dutxo, vesteixo i esmorzo, i li poso el menjar calent uns minuts abans de sortir per la porta.
Llenties de l'avi |
I com s'aconsegueix això? Doncs perquè és d'acer inoxidable
Hi ha un parell de coses a saber, però que no li treuen funcionalitat a aquesta solució per a menjar calent quan no tens microones que fer servir. La carmanyola termo que tinc és de 700 ml, i té dos recipients interiors (un de 500 ml i altre de 300 ml) per posar el menjar, i que et permeten de poder portar dues preparacions diferents perquè un dels recipients encaixa dins de l'altre. Tanmateix, crec que queda una mica just les mides dels dos pots per a portar un primer i un segon. Suposo, que la carmanyola termo d'1 litre, en aquest sentit és més adequada. L'altre però que li posaria és que només el pot més petit encaixa en el gran, i com que només hi ha una tapa, el pot petit toca el menjar que hagis posat en l'altre.
Crema de porros amb formatge blau i hamburguesa amb ceba caramelitzada |
Puc dir per la meva experiència, que quan hagi de menjar a fora calent i no tingui amb què reescalfar, no dubtaré en fer servir aquesta carmanyola termo.
Hoy en la fiambrera: Una fiambrera termo, una opción para comer caliente en invierno. Léelo!
Thanks for sharing this blog, I really like it..
ResponEliminaThanks for sharing this blog... I really like it. This blog is so informative. If you want to learn about the Best Mediclaim Policy, you can visit nivabhupa.
ResponEliminabest health insurance plans in india
best health insurance in india