En aquestes poques ocasions, l'entrepà és l'opció més ràpida de preparar i de menjar. Tanmateix, no sempre ha de ser així, un tros de pizza, una amanida o una panada són unes variacions perfectes que hem de tenir present.
De panades es poden fer de molts tipus, tant pel farciment com per la massa de l'embolcall. I per suposat, són també perfectes per menjar al menjador de la feina acompanyades d'una amanida, per exemple.
Aquesta que proposo és, com sempre, senzilla. Aprofito una pasta de full comprada, i la farceixo amb bacallà dessalat i pebrot verd.
Ingredients:
Com ho preparem:
Consells:
Podem pintar la panada amb ou batut, que li donarà una aparença més lluent i daurada.
De panades es poden fer de molts tipus, tant pel farciment com per la massa de l'embolcall. I per suposat, són també perfectes per menjar al menjador de la feina acompanyades d'una amanida, per exemple.
Aquesta que proposo és, com sempre, senzilla. Aprofito una pasta de full comprada, i la farceixo amb bacallà dessalat i pebrot verd.
Ingredients:
- 2 làmines de pasta de full
- 250 g de bacallà dessalat
- 3 pebrots verds grans
- 1 ceba
- oli d'oliva verge extra
- llavors de sèsam
- sal
- pebre
- aigua
Com ho preparem:
- Tallem la ceba i el pebrot en tires primetes.
- En una paella, amb un bon raig d'oli, posem a sofregir la ceba i el pebrot durant 10 minuts.
- Salpebrem al gust.
- Afegim el bacallà dessalat i esmicolat, i coem un parell de minuts.
- Posem una làmina de pasta de full sobre una safata que pugui anar al forn amb paper de forn.
- Repartim tot el farcit.
- Tapem amb la segona làmina de pasta de full i tanquem les vores.
- Punxem amb una forquilla, pintem la superfície amb aigua i decorem amb les llavors.
- Coem al forn uns 15 minuts.
Consells:
Podem pintar la panada amb ou batut, que li donarà una aparença més lluent i daurada.
Hoy en la fiambrera: Empanada de hojaldre con pimiento verde y bacalao. Léelo!
Today at the lunch box: Puff pastry pie with green pepper and cod. Read it!
Ces boîtes à lunch: Tarte feuilletée au poivre vert et à la morue. Lisez-le!
------------------------------------------------------------------------------------
OMG! that looks easy, should I try and bake one? I wonder if I can make it as great as yours tho. thanks for sharing this awesome recipe
ResponElimina