15 d’agost de 2012

Pastís de carbassó amb romesco

Amb aquesta recepta --que tenia pendent de publicar des de que vam fer el dinar de germanor a la feina, i d'això ja han passat alguns dies-- participaré en la Recepta del 15 (convocatòria de receptes entorn a un producte concret cada mes i que animen Els Fogons de la Bordeta).



És un pastís ràpid de fer, s'utilitza el microones ("ese gran calentador de leche") en tot el procés i es pot menjar fred o calent.

Ingredients:
3 carbassons mitjans
1 ceba gran
3 ous
1 tetrabrick de nata per cuinar de 200 cc
150 gr de formatge cremós o formatgets
romesco (el podeu fer o utilitzar la salsa de calçots de conserves Ferrer, que és el que he fet jo)
oli
sal 
pebre

Com fer-ho:
1.Tallar les cebes en trossos petits. Posar-les en un bol que pugui anar al microones amb un raig d'oli.
2. Coure-les uns 5 minuts a 800 de potència. Remoure i repetir-ho una vegades més.
3. Afegir els carbassons tallats amb dauets (amb pell ben neta i tot). Coure-ho amb la ceba uns 10 minuts (o fins que estiguin estovats).
4. Escórrer el líquid que deixen anar els carbassons i afegir els ous, el formatge, la nata, la sal i el pebre. 
5. Passar-ho pel turmix.
6. Afegir-lo en un motlle (tipus pudding) que també pugui anar al microones (jo li poso paper de forn en la part ample del motllo que cobreixi parets i fons per a facilitar després desmotllar-ho).
7. Coure-ho al microones sense tapar durant 20 o 25 minuts a uns 800.
8. Deixar refredar i desmotllar.
9. Servir en talls acompanyats de romesco.


Hoy en la fiambrera: Pastel de calabacín y salsa romesco Léelo!
Today at the lunch boxZucchini cake and romesco sauce. Read it!
Ces boîtes à lunch: Courgettes gâteau et sauce romesco. Lisez-le!
------------------------------------------------------------------------------------

3 comentaris:

  1. Caram, segur que els companys de feina van quedar encantats amb aquest pastís! M'encanta!
    Moltes gràcies per participar!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  2. Tiene buena pinta. A pesar de que no soy mucho de microondas lo probaré. También lo intentaré con la termomix a ver que sale.
    Saludos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pues como supongo que con Thermomix será un poco diferente, adapta la receta y comenta las variaciones para los que tienen la máquina (yo todavía no tengo suficiente espacio en la cocina :).....)

      Elimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...