27 d’octubre del 2011

Copa d'iogurt i poma

El més propi dels tupperistes és que de postre o mengem fruita (sobretot poma, pera i plàtan) o iogurt (natural, ensucrat, amb fruites, de gustos o desnatat). Sempre hi ha el dia de la mandarina, la taronja, les prunes, les cireres o el flam, però això, passa poques vegades. I per què? No ho sé ben bé, però el que constato és que hi ha poca varietat.




Clar que sempre arriba el dia en que veus algun "agosarat" al menjador de la feina que pensa que les coses no són ni blanc ni negre. Que l'escala de grisos és interminable, i decideix unir fruita i iogurt allà mateix. I això és el que va fer la Mireia l'altre dia: poma a trossets amb iogurt natural.


Posat en un got (el parament de la feina no té floritures), i vaig pensar, què bona idea! Jo també ho faré!


La recepta no és gens ni mica complicada (pelar poma, tallar-la trossos, afegir al iogurt i remenar), així que no cal grans transcripcions.



Hoy en la fiambrera: copa de yogur con manzana. Léelo!
Today at the lunch box: yogurt with apple glass. Read it!

---------------------------------------------------------------------------------------


2 comentaris:

  1. La simplicitat pot ser exquisida! I per mostra un botó. El iogurt combina molt bé amb la fruita fresca (en canvi, els que venen fets no m'agraden... perquè els trossos estan com pansits). Però la teva proposta és fantàstica. Per què els que anem de tupper portem pomes, platans, peres...? Potser és perquè són fruites que no pateixen tant els cops i no taquen? No ho sé segur, però seria una possibilitat...

    ResponElimina
  2. MARINA, tens raó, senzill però gustós aquest iogurt amb poma. I com tu dius, per mi la poma aguanta tot i a sobre no fa olor, no taca, etc....

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...