6 d’octubre del 2011

Tall rodó de carn picada i mil fulles d'albergínia i formatge

La Marta ens explica que aquest tall rodó de carn picada li arregla molt àpats de carmanyola, perquè es fa de manera fàcil i congela perfectament. De fet, ja fa algun temps que ens el va deixar provar a tots, i realment va tenir molt d'èxit (vegeu el post "Dinar de germanor de luxe"). Per completar-ho, un mil fulles d'albergínia i formatge, molt i molt senzill.





Tall rodó de carn picada


Ingredients:
½ kg de carn picada de vedella
½ kg de carn picada de porc
1 sobre de crema de xampinyons (el contingut)
1 llauna de foie-gras
Opcional: ou dur, botifarra negre, pebrot vermell, xampinyons, olives o el que es vulgui


Elaboració:


Barrejar tots els ingredients i fer un rotlle posant-hi al mig qualsevol dels ingredients opcionals, i embolicar-lo amb paper d’alumini. No cal posar-hi sal. Temps:Forn 45 minuts aproximadament. És bo fred o calent, sol o acompanyat de qualsevol salseta o amb pa amb tomàquet.

Mil fulles d'albergínia i formatge

Ingredients:
1 albergínia
formatge havertti

Elaboració:
Tallar l'albergínia en rodanxes, deixar que treguin el suc amargant. Rentar. Salpebrar i coure en una paella amb oli. Alternar els talls d'albergínia amb talls de formatge. Per menjar, escalfar breument al microones.


Hoy en la fiambrera: redondo de carne picada con mil hojas de berenjena y queso. Léelo!
Today at the lunch box: beef round with a thousand leaves of eggplant and cheese. Read it!

---------------------------------------------------------------------------------------

5 comentaris:

  1. Què bo. M'ho apunto perquè jo, encara que no dino fora he de deixar el menjar preparat i tenir coses ja cuinades al congelador em va de fàbula.
    Això de les albergínies també té bona pinta. L'habertti m'agrada molt.

    ResponElimina
  2. Quina casualitat! Aquest matí he sortit a comprar quatre tuppers per als dinars d'aquest any. Amb els horaris que tinc, gairebé cap dia podem dinar a casa... I quina sorpresa em trobo en descobrir un blog dedicat al tema, i que encara no coneixia! Et visitaré sovint per agafar idees, de moment aquests rollets de carn picada tenen una pinta estupenda.

    Fins aviat!
    Anna

    ResponElimina
  3. Euphorbia: M'alegro és cert que els que dineu a casa tampoc vol dir que cada migdia pogueu estar hores i hores a la cuina. És una "altre manera de menjar de tupper". Benvinguts!

    Anna de La Taula d'en Bernat: Benvinguda i gràcies per considerar que el bloc et pot interessar.

    ResponElimina
  4. M'agrada molt així farcit, el tall rodó... de carn picada no l'he provat mai, només de tall, tall. Ho provaré! Gràcies Marga! petons

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...