10 d’abril del 2012

Risotto de verdures

Hi ha dies, com els dilluns de Pasqua, que la nevera és completament buida i només queden al rebost algunes llaunes i pasta. Malgrat aquests magnífics ingredients, amb possibilitats innumerables, també és cert que en dies així coincideix que tinc poques ganes de pensar com combinar-los. I llavors penses: qui m'omplirà la carmanyola de demà?


Segurament que la resposta seria: la mama! Però en aquest cas, no. Ella tampoc tenia res amb que omplir-me el tupper. Per això, i com qui guarda un as a la màniga, al rebost, ben amagadet, també hi havia un menjar "quasi" preparat: risotto de verdures de Conserves Ferrer.

En 30 minuts, i tres passes (bullir el brou, afegir l'arròs i per acabar, incorporar el parmesà), els dos tuppers del dimarts estaven preparats.

Un plat ben gustós, que repetiré (així preparat) i de ben segur, trinxant i sofregint les verduretes (all, mongeta verda, carbassó, ceba, pastanaga, tomàquet i xampinyó), fent el brou de verdures, barrejant la nata i la mantega, i passant-me més de mitja hora cuinant (hi ha dies per a tot, oi?).


Hoy en la fiambrera: Risotto de verduras. Léelo!
Today at the lunch box: Vegetable Risotto. Read it!
------------------------------------------------------------------------------------

5 comentaris:

  1. Doncs sí, alguns dels plats preparats que podem trobar són dignes dels nostres tàpers, que no es deixen omplir per qualsevulga menjar!! :)

    ResponElimina
  2. Doncs mira que l'he vist vegades aquest arròs Ferrer, però mai m'hi he atrevit. M'has demostrat que sí que val la pena. A veure si m'hi atreveixo la propera vegada que el vegi! Bona setmana. Petons

    ResponElimina
  3. Mai he comprat aquests preparats de conserves Ferrer (si d'altres marques) i s'ha de reconéixer que et treuen d'un apur.
    Si dius que estan bons, els tindrem en compte ;)

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...