Les 80 propostes i algunes fotografies molt atractives de fruits i preparats han fet saltar la meva imaginació (ja em veia a mi mateixa recollint figues, pesant-les, remenant, embassant....).
M'ha cridat l'atenció les confitures de ceps, de mango i pastanagues, de saüc i pebrots del piquillo, les gelees de cireretes de pastor, de móres o de pomes, i les propostes de chutneys, aquestes conserves agredolces per acompanyar carns o patates, de figues i cebes o de fruites seques.
Vaja un llibre que de ben segur ens dirà com conservar uns excedents de temporada!
Hoy en la fiambrera: Mermeladas caseras. 80 recetas que salen bien. Léelo!
Today at the lunch box: Homemade jams. 80 recipes that go well. Read it!
Ces boîtes à lunch: Confitures maison. 80 recettes qui vont bien. Lisez-le!
------------------------------------------------------------------------------------
Uau, només amb el nom de les que enumeres ja em sembla un llibre fantàstic. A veure si t'animes i en fas alguna!
ResponEliminaI tant que és fantàstic!. Demà publicaré recepta... Això ha estat arribar i moldre!
ResponElimina