3 de desembre del 2013

Detalls amb valor

L'Associació Alba, va presentar a finals d'octubre la campanya “Detalls amb valor”, i em van convidar. 


Em va semblar una proposta molt interessant de conèixer, perquè prové d'una associació que té com a objectiu donar oportunitats a persones amb discapacitat de l'Urgell i la Segarra. Jo no hi podia assistir, però no m'ho volia perdre. Em calia un reporter! 

I dit i fet, en Jaume Ferrández, es va estrenar com a col∙laborador de L'hora del tàper –m'ha passat la informació de primera mà i les fotos--, i a més ha escrit el seu propi apunt d'opinió, que us animo a llegir ("Detalls amb valor, solidaritat transversal")­­.

A la llibreria Laie de Barcelona, Trinitat Gilbert va ser la mestra de cerimònies en la presentació de “Detalls amb valor”. Hi van participar el cuiner Albert Marimon del Restaurant La Cava de Tàrrega, en Pau Moragas de L'Olivera Cooperativa i Maite Trepat, directora de l'Associació Alba.

“Detalls amb valors”, són uns lots de Nadal que contenen productes artesans, de proximitat i amb valor social. Ni més ni menys. Hi han uns lots preestablerts amb productes de l'Olivera (vins i olis) i dels Centres Especials de Treball de l'Associació Alba, com per exemple l'obrador El Rosal (neules, galetes, arrugats, etc.) que si voleu, podeu personalitzar amb altres productes diversos d'altres 15 empreses de tradició familiar (torrons, formatges, embotits, melmelades, cervesa, infusions, sals, rissotto amb bolets i sabons).


El que es transmet des de l'Associació Alba és que regalar un “Detall amb valor” és més que regalar un lot, és permetre oportunitats. I, coses de la vida, resulta que ho puc afirmar. Un matí, anant en cotxe a la feina amb una companya nascuda a Guissona, li vaig parlar d'aquest projecte, i ella em va parlar d'algú del seu poble que havia reconduït la vida gràcies a treballar a l'Associació Alba.

Finalment, és vol que al regalar “Detall amb valor” es formi una cadena, el primer eslavó de la qual va ser en Tortell Poltrona. 

Voleu formar part de la cadena???? Segur que qui ho rebi, pararà aquestes festes de Nadal una taula com aquesta, i s'oblidarà de "dinar de tàper".


Hoy en la fiambrera: Detalles con valor. Léelo!
Today at the lunch box: Details with value. Read it!
Ces boîtes à lunch: Détails avec valeur. Lisez-le!
------------------------------------------------------------------------------------

2 comentaris:

  1. És una iniciativa molt bona, Marga. Gràcies per compartir-la! Un petó.

    ResponElimina
  2. Gràcies Marga per l'oportunitat de fer de reporter per al teu bloc. Espero que comptis amb mi en properes ocasions.

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...