Tall rodó de carn picada
Ingredients:
½ kg de carn picada de vedella
½ kg de carn picada de porc
1 sobre de crema de xampinyons (el contingut)
1 llauna de foie-gras
Opcional: ou dur, botifarra negre, pebrot vermell, xampinyons, olives o el que es vulgui
Elaboració:
Barrejar tots els ingredients i fer un rotlle posant-hi al mig qualsevol dels ingredients opcionals, i embolicar-lo amb paper d’alumini. No cal posar-hi sal. Temps:Forn 45 minuts aproximadament. És bo fred o calent, sol o acompanyat de qualsevol salseta o amb pa amb tomàquet.
Mil fulles d'albergínia i formatge
Ingredients:
1 albergínia
formatge havertti
Elaboració:
Tallar l'albergínia en rodanxes, deixar que treguin el suc amargant. Rentar. Salpebrar i coure en una paella amb oli. Alternar els talls d'albergínia amb talls de formatge. Per menjar, escalfar breument al microones.
Què bo. M'ho apunto perquè jo, encara que no dino fora he de deixar el menjar preparat i tenir coses ja cuinades al congelador em va de fàbula.
ResponEliminaAixò de les albergínies també té bona pinta. L'habertti m'agrada molt.
Quina casualitat! Aquest matí he sortit a comprar quatre tuppers per als dinars d'aquest any. Amb els horaris que tinc, gairebé cap dia podem dinar a casa... I quina sorpresa em trobo en descobrir un blog dedicat al tema, i que encara no coneixia! Et visitaré sovint per agafar idees, de moment aquests rollets de carn picada tenen una pinta estupenda.
ResponEliminaFins aviat!
Anna
Euphorbia: M'alegro és cert que els que dineu a casa tampoc vol dir que cada migdia pogueu estar hores i hores a la cuina. És una "altre manera de menjar de tupper". Benvinguts!
ResponEliminaAnna de La Taula d'en Bernat: Benvinguda i gràcies per considerar que el bloc et pot interessar.
M'agrada molt així farcit, el tall rodó... de carn picada no l'he provat mai, només de tall, tall. Ho provaré! Gràcies Marga! petons
ResponEliminaResulta molt bé, i es pot facir del que vulguis.
Elimina