6 de juny del 2012

I per amanir?

Ja fa caloreta i en els nostres tuppers les amanides comencen a tenir un protagonisme important. Amanides de pasta, de patata, de verdures... però a totes tenen una cosa en comú: cal amanir-les.




Això ho podem fer a casa, i portar-les ja així, però jo no ho recomano, especialment per a les que porten qualsevol varietat d'enciams (quan les anirem a menjar estaran ben marcides les fulles, i seran poc atractives als nostres ulls). Per això, jo les amaneixo al moment de menjar-les.


Si a la cuina de l'oficina hi ha armaris, doncs podem guardar el nostre oli, sal i vinagre. Però, i si no hi ha armaris? I si no volem trobar-nos que no podem amanir perquè "misteriosament" ens ha desaparegut els condiments dels armaris? (sempre hi ha misteris --o ratolins, digueu-lis com vulgueu-- que fan desaparèixer l'oli, el sucre, un iogurt, mig formatge, etc... dels armaris i neveres de les cuines de les feines). I si sortim a dinar a un parc?


Podem utilitzar bossetes d'oli-vinagre-sal (que pel meu gust contenen més producte del que necessito i llavors l'he de llençar, per no parlar del petit residu que generem), fer-nos amb una mini ampolla d'oli i vinagre (uff, quina feinada aconseguir-les a les fires, t'has de barallar amb tothom, encara que l'esforç val la pena per tastar bons productes) o tenir el kit de condimentació d'Iris (com el de la foto, ah! però els ingredients els he posat jo: oli d'oliva verge, vinagre de Mòdena, sal i orenga, que el pebre no m'agrada), una de les empreses catalanes dedicada al parament de la llar, i en especial al que fa referència al transport d'aliments pels que dinem a l'oficina.


Em sembla pràctic, net, no vessa i cap perfectament en el meu maletí carmanyolero. Ja els havia vist a alguns companys de menjador, i tothom estava molt content, però ara en tinc el meu propi (que m'ha enviat Iris per a que el provi com bloguera carmanyolera), i també estic encantada amb el gadget!


Hoy en la fiambrera: Kit de condimentación. Léelo!
Today at the lunch boxFlavoring kit. Read it!
------------------------------------------------------------------------------------


4 comentaris:

  1. es genial! jo també el tinc, i des del principi que m'ha anat moolt bé. El que a vegades he fet ha esta fer la barreja (oli, sal i vinagre) en una sola ampolleta. Va be al estiu, en que sempre menjes amanides i no cal anar carregada amb tot el kit.

    ResponElimina
  2. He buscat el kit de condimentació en el cataleg Iris i no l'he trobat. Me'n podries donar la referència? Gràcies

    ResponElimina
    Respostes
    1. Mariona, la referència és la 2985-P . Espero que et serveixi, m'han dit els mateixos d'IRIS.

      Elimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...